A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Доступ до електронних інформаційних ресурсів через стаціонарні комп’ютери, розташовані у нашій бібліотеці надається з метою задоволення наукових, освітніх, духовних та культурних потреб усіх категорій користувачів.

Дата: 11.08.2023 22:54
Кількість переглядів: 44

Фото без описуСьогодні вже неможливо уявити сучасну бібліотеку без комп’ютерної техніки. Доступ до електронних інформаційних ресурсів через стаціонарні комп’ютери, розташовані у нашій бібліотеці надається з метою задоволення наукових, освітніх, духовних та культурних потреб усіх категорій користувачів.

 

Відвідувачі навчаються, спілкуються. Інтернет допомагає в пошуку інформації та виконанні домашніх завдань, дає можливість прослухати музику, переглянути фільм, пограти чи поспілкуватись.Майбутні студенти мають змогу ознайомитися з навчальними закладами та подати свої заявки на вступ. . Найбільш затребуваними послугами є: сканування документів та відправка їх електронною поштою, спілкування в соціальних мережах та через Skype, пошук близьких.Також популярні банківські послуги (поповнення рахунку на телефон, пересилка коштів на інші рахунки, оплата комунальних послуг).

 

Також проводяться цикли уроків із інформаційної грамотності. Ми допомагаємо не тільки зорієнтувати користувачів в морі інформації, але й роз’яснити їм правила поведінки в мережі, застерегти від небезпеки, якою наповнений Інтернет, прищепити навички віртуальної етики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь