Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПОДЯКА УСІМ НЕБАЙДУЖИМ

Дата: 14.08.2023 22:03
Кількість переглядів: 43

Фото без описуСвіт тримається на чуйних людях, здатних вчасно відреагувати на прохання ближнього, допомогти й підтримати. Приємно, що в нашій громаді є волонтери й ті, хто готовий ділитися з воїнами харчами, хто дає гроші на придбання для них білизни, ліків, засобів гігієни тощо.

 

Мій брат, нехворощанин Олександр ШИЛО повідомив, що його підрозділ опинився без продуктів. На цю ситуацію миттєво відреагували представниці волонтерської групи «Доброзичливі нехворощанки», які у стислі строки зібрали й запакували для хлопців консервацію, печиво, домашню випічку, напівфабрикати, овочі та фрукти. Ми відвезли це в Полтаву, звідки волонтери швидко доставили вантаж на передові позиції.

 

Хочу від імені свого брата, його товаришів по службі та від себе особисто висловити подяку всім односельцям, які своєю працею, небайдужістю, активною позицією підтримують українських воїнів. Нині, завдяки вашій допомозі, в зоні бойових дій воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати ворогам! Нехай ваші доброта і щедрість повертаються до вас сторицею!

 

Водночас окреме й особливе «спасибі!» треба сказати українським оборонцям, воїнам-землякам, які тримають над нами спокійне небо і не дають окупантам ступити на нашу землю, хто ризикує життям заради мирного майбутнього України. Отож допомагати їм – обов’язок і велика честь кожного, хто має можливість жити і працювати в тилу. Бо єднання – це запорука успіху! В тому наша міць і наближення Перемоги!

 

Миру і благополуччя всім!
З повагою – нехворощанка Олена СІРЕНКО

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь