Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 15.08.2023 22:17
Кількість переглядів: 43

Фото без описуТрадиційно у переддень Великодня ми йдемо прибирати сільські кладовища, впорядковувати могили рідних, а потім у багатьох випадках забуваємо про них до наступної весни. І місця вічного спочинку заростають травою, як бачимо це зараз, після інтенсивних дощів.

 

Тому звертаємось до вас із проханням знайти можливість і навідатись до могил рідних, викосити траву, прибрати сміття. Не залишайте без уваги сусідні покинуті могили, за якими вже нікому доглядати. Адже бригади з благоустрою не можуть впорядковувати окремі поховання, вони прибирають лише прилеглу територію.

 

Обкосивши могилу, не залишайте траву на місці, а тим більше не складайте її будь-де скраю кладовища, а винесіть У ВСТАНОВЛЕНІ МІСЦЯ для тимчасового збору сміття, куди можна буде під’їхати й організовано його вивезти.

 

Шановні односельці! Пам’ятайте, будь ласка, що доглянута могила ваших родичів чи друзів – це ознака вашої щирої любові й поваги до них. Тож навідуйтесь до цих могил не раз на рік, адже вони потребують регулярної уваги.

 

Дякуємо вам за розуміння і за проведену роботу. Адже в нашій громаді впорядкованими повинні бути не тільки парки, місця масового відпочинку та громадські території, а й кладовища.
З повагою –
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь