Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

У добрих господарів сезон прибирання та впорядкування місць загального користування не завершується ніколи.

Дата: 17.08.2023 23:09
Кількість переглядів: 31

Фото без описуУ добрих господарів сезон прибирання та впорядкування місць загального користування не завершується ніколи. Отож і зараз, після інтенсивних дощів, знову треба покосити парки і стадіони, придорожні смуги, території кладовищ, прополоти квітники, доглянути кущі троянд. У кожному старостинському окрузі нашої громади ці роботи тривають майже щодня, для цього там працюють бригади благоустрою, задіяна техніка сільського комунгоспу, до громадських робіт залучаються внутрішньо переміщені особи та колективи комунальних закладів.

 

Зокрема, у Нехворощі працівниці будинку дитячої та юнацької творчості Олена Іопа та Ірина Третяк доглядають квітник навпроти арки – головного входу в центральний парк. А працівниці з благоустрою Ірина Зінченко та Євгенія Данільченко впорядковують кущі троянд, щоб квітували до глибокої осені й радували перехожих. Водночас Анатолій М’ягкий, Геннадій Журавель, Олександр Батрак та Олександр Лук’ященко викошують траву, щоб центр села мав привабливий вигляд.

 

Приємно, коли до цієї справи долучаються небайдужі громадяни, впорядковуючи прилеглі до своїх осель території, не допускають перетворення покинутих дворів на стихійні сміттєзвалища та «непрохідні джунглі», коли вчасно навідуються на кладовища до могил своїх рідних і наводять там порядок. Бо лише спільними зусиллями можна зробити наші села охайними, без надмірної кількості бур’янів та смітників. Тож виконавчий комітет дякує усім сумлінним жителям громади за активну позицію в питанні благоустрою, за збереження і шанобливе ставлення до всього того, що зроблено руками односельців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь