Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2023 20:21
Кількість переглядів: 112

   Фото без описуШановні жителі громади!

Сердечно вітаю вас з Днем  Незалежності України!

Цього дня 32 роки тому започатковано  нову епоху в житті нашої країни,  законодавчо закріплено вікові прагнення  народу до національного відродження,  духовної свободи та економічного  зростання.

Нинішнє свято ми відзначаємо в умовах  війни. Україна переживає найважчі дні  своєї історії в протистоянні з агресором, що посягнув на суверенітет держави, на  нашу волю, на наші життя, на наше  існування в світі. В цей час і  викарбовується усвідомлення народу, що  тільки в єдиній незалежній і суверенній  країні є наше майбутнє. Ворог згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині.

   Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність. Перед тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

   Щиро вірю, що невдовзі на українській землі запанують мир, злагода та національна єдність, і наша держава посідатиме гідне місце серед інших європейських держав.

   Від усієї душі зичу кожній сім’ї миру, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах заради процвітання незалежної України.

   Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

   Слава Україні! Героям слава!

   Голова громади Віктор ДУБОВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь