A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 24.08.2023 20:38
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

   Сьогодні у кабінеті голови громади відбулося  засідання виконавчого комітету сільської ради.  Перед початком роботи Віктор Дубович привітав  присутніх з Днем Незалежності і побажав скорішої  Перемоги, щоб усі ми повернулися у звичний ритм  життя і працювали в умовах миру.

   Цього разу члени виконкому розглянули сім  важливих питань. Зокрема, затвердили  містобудівні умови та обмеження для  проєктування реконструкції громадського магазину і погодили надання дозволу КП «Нехворощанський  сільський комунгосп» на використання коштів, що  знаходяться на рахунках УДКСУ. Також детально обговорили маршрути руху шкільних автобусів перед тим, як затвердити їх. При цьому Віктор Олександрович зазначив, що всі автобуси готові до експлуатації, висловив задоволення від того, що у Маячці та Нехворощі буде більше учнів, ніж торік, завдяки їх організованому підвезенню з сусідніх сіл та ефективній роботі колективів цих навчальних закладів. Але звернув увагу і на кадрові проблеми, бо зараз важко знайти людину на вакантне місце водія автобуса.

   З перелічених питань інформували начальниця відділу соціального захисту населення Юлія Раджабова, начальниця служби у справах дітей Анастасія Жорняк,  начальниця відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та інвестицій Інна Чернуха, начальниця відділу освіти Ірина Шерстюк, заступниця голови громади Зоя Короленко.

   Участь у засіданні виконкому взяли заступниці голови СТГ Ольга Хоменко, Зоя Короленко, Світлана Калініченко та Іванна Полухіна, а також секретарка виконавчого комітету Світлана Бугорська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь