Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

РОБОЧИЙ ВІЗИТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА КОСТЯНТИНА КАСАЯ

Дата: 01.09.2023 21:20
Кількість переглядів: 109

Фото без опису   Сьогодні у нашій громаді з робочим візитом побував народний депутат України Костянтин Касай з дружиною Оленою Іванівною. У Соколовій Балці їх зустрічали голова громади Віктор Дубович із заступницями Ольгою Хоменко і Зоєю Короленко.

   Спочатку гості завітали в Андріївський дитсадок «Дзвіночок», де оглянули територію та приміщення закладу, а також укриття, і навіть почули патріотичну пісню у виконанні вихованців. Принагідно Костянтин Іванович вручив директорці Яні Куліш Подяку «За вагомий особистий внесок в організацію якісного процесу виховання та всебічного розвитку підростаючого покоління».

   Для педагогічного колективу Андріївського ліцею візит народного депутат став приємною несподіванкою. Тому, користуючись нагодою, керівниця закладу Оксана Борсук не тільки показала головний корпус і навчальні класи, а й запросила зустрітися з майбутніми випускниками. «Це велика честь для нас, що у День знань ви завітали до нашого дружного колективу, приділили нам свою увагу» – зверталася до К.Касая Оксана Вікторівна.

   Учні вручили Костянтину Івановичу сувенір на згадку, а він у свою чергу привітав дітей з початком навчального року і побажав легко і з цікавістю навчатися, щоб знання, які дають вчителі, вдало застосувати у житті, досягти омріяного. Бо саме зі школи лежить дорога до успіхів у майбутньому.

   Далі депутат оглянув і Соколовобалківську амбулаторію, де після ремонтів тут все сяє чистотою й охайністю. Голова громади розповів, що зараз тут двічі на тиждень проводять прийом пацієнтів сімейні лікарі з Нехворощі, й це стало можливим після того, як у громаді почав діяти Центр ПМСД. Тобто жителі старостату відчули суттєве покращення надання медичних послуг.

   У Маячці гостей зустрічав директор ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких Василь Маслей. Йому та вчителю трудового навчання Сергію Романченку Костянтин Касай теж вручив Подяки і з цікавістю оглянув заклад, укриття на 150 учнів, а також дві музейні кімнати – краєзнавчу та музичних інструментів, Галерею мистецтв, предметні класи. Зайшов і до першокласників, яких привітав з Днем знань, а також до майстерні, де поспілкувався з майбутніми випускниками, а Олену Іванівну зацікавив сучасний пристрій для випалювання по дереву.

   Нехвороща хоч і зустрічала гостей рясним дощем, все ж вони зупинилися біля двох будівельних майданчиків – де зводитиметься новий дитсадок і де вже «виростає» чотириквартирний будинок для ВПО.

   Насамкінець гості попросили провести для них невелику «екскурсію» у Нехворощанській амбулаторії, адже Олена Касай була тут вперше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь