Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

У НЕХВОРОЩІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ СПРАВИЛО «НОВОСІЛЛЯ»

Дата: 11.09.2023 20:23
Кількість переглядів: 74

Фото без описуВідсьогодні Нехворощанське відділення Нової Пошти працюватиме за новою адресою: вулиця Центральна, 46а. Це також у центрі села, тільки ближче до базарної площі – у приміщенні колишнього магазину «Культтовари». Там, де наприкінці 1990-х років сільське споживче товариство облаштувало кафе, в якому нехворощани святкували весілля, проводи в армію тощо. Потім, не витримавши конкуренції з приватними «кафешками», будівля зосталася незатребуваною і опинилася у приватних руках, тож доволі довго стояла пусткою, нерідко – в оточенні бур’янів та стихійних смітників. Тепер у неї буде новий господар. Щоправда, Нова Пошта займатиме тільки половину будівлі, її ліву частину. Упродовж двох місяців тут тривав ремонт і внутрішнє перепланування кімнат відповідно до стандартів Компанії. Нині у відділенні – більш простора кімната для обслуговування клієнтів, великі приміщення для зберігання посилок, а також побутова кімната і санвузол для працівників. Збоку облаштували вантажну рампу (платформу) для завантаження та розвантаження посилок, тепер ця процедура не проходитиме через центральні двері, як було раніше.

Однак відділення переселилося сюди не тільки для того, щоб покращити умови своїх працівників та умови обслуговування клієнтів. Проводячи «екскурсію» приміщенням, начальник відділення Петро Іванович Кравець пояснює, що відтоді, як 22 липня 2015 року в Нехворощі відкрилося відділення Нової Пошти, воно має статус вантажного, тобто може приймати і видавати посилки вагою до тонни, а також надавати банківські послуги: оформляти платежі за комуналку, здійснювати переказ коштів та переводити їх у готівку тощо. Але вантажне відділення як мінімум повинно мати складське приміщення для тимчасового зберігання великих вантажів. На попередньому місці складу не було, й великогабаритні посилки іноді доводилося залишати перед порогом в очікуванні адресата. Зрештою, така ситуація могла призвести до того, що вантажне відділення могли перетворити у звичайне, яке може «пропустити» через себе посилку лише до 30 кг., до того ж без надання банківських послуг. Щоб зберегти свій статус і не позбавити клієнтів звичних зручностей, довелося шукати нове приміщення.

Треба сказати, що Нехворощанське вантажне відділення є материнським відділенням для трьох пунктів прийому-видачі посилок: шедіївського, лівенського і маячківського. Там приймають лише дрібні вантажі, проте коли хтось із жителів цих сіл хоче одержати Новою Поштою якусь великогабаритну побутову техніку (наприклад, придбати через Інтернет холодильник, газову плиту чи інші товари вагою понад 30 кг), може додатково замовляти адресну доставку. Петро Іванович запевняє: люди охоче користуються такою послугою.

Отже, відсьогодні нехворощанська команда Нової Пошти у складі начальника Петра Кравця, водія Сергія Шийки і трьох касирок Юлії Безеги (Яловеги), Маліки Сундук (Аглімєєвої) та Лізи Кропови працює у новому офісі. Побажаймо їм вдалої роботи, більшого «обороту» посилок і вантажів, а також побільше вдячних клієнтів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь