Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Дата: 19.09.2023 14:54
Кількість переглядів: 55

Фото без описуСьогодні в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня на спортивному майданчику зі штучним покриттям у с. Нехвороща відбулися змагання з міні-футболу серед гравців середньої групи (6-8 класи) закладів освіти.

   Позмагатися за призові місця прибули юні футболісти і їхні тренери з Маячківського та Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст., з Андріївського та Гупалівського ліцеїв, а зустрічали їх господарі поля – гравці Нехворощанського ліцею.

   Перед тим, як провести жеребкування і визначити порядок гри, учасників зустрічі привітав інструктор з фізичної культури відділу освіти Нехворощанської ТГ Юрій Любимський, побажав усім побільше голів у ворота суперників.

   Футбольні баталії тривали майже чотири години. А в підсумку місця розподілилися таким чином: п’яте – за спортсменами Соколовобалківського ЗЗСО, четверте вибороли гості з Андріївського ліцею, третє – гупалівські ліцеїсти, друге місце посіли маячківські спортсмени, перше – нехворощани.

   Підбиваючи підсумки і вручаючи Дипломи відділу освіти, Юрій Євгенійович подякував спортсменам за їх цікаву гру, яка всім принесла задоволення, а тренерам – за підготовку команд до змагань. І висловив надію, що подібні зустрічі на футбольному полі будуть ще не раз. А на згадку про сьогоднішні баталії запросив зробити колективне фото.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь