Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Дата: 02.10.2023 14:34
Кількість переглядів: 87

Фото без опису29 вересня у селі Горбанівка, що на території Щербанівської територіальної громади, відбувся традиційний командний чемпіонат Полтавської області зі спортивного пішохідного туризму серед депутатів рад всіх рівнів, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Полтавської області. Проходив він з нагоди Дня туризму та напередодні Дня українського козацтва і Дня захисників та захисниць України.

   На змагання приїхали 19 команд (загалом 76 учасників), серед яких – і команда нашої громади на чолі з учителем фізичної культури Нехворощанського ліцею Григорієм Касяном. Її учасники – Олександр Савченко, Ростислав Яловега, Марина Рубан-Шерстюк та Анна Жорняк показали не тільки особисті вміння з цього виду спорту, а й взаємну підтримку в колективі. Тож в загальному заліку нехворощанські туристи здобули дев’яте місце.

   Хочеться особливо відзначити високий рівень організації змагань, в яких взяли участь голова обласної ради Олександр Біленький, його перший заступник Олександр Лемешко, а також кілька депутатів облради. Змагання проходили у красивій місцині, біля озера, та ще й погода того дня була чудовою. А наприкінці зустрічі всі учасники безкоштовно почастувалися козацькою кашею.

   Велика подяка нашим спортсменам за те, що гідно представили Нехворощанщину, а керівництву громади – за наданий транспорт для поїздки на змагання.

   Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ,

   інструктор з фізичної культури відділу освіти

   Нехворощанської громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь