A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

У НЕХВОРОЩАНСЬКІЙ АМБУЛАТОРІЇ ВІДКРИВСЯ АПТЕЧНИЙ ПУНКТ

Дата: 03.10.2023 18:13
Кількість переглядів: 93

Фото без описуЦе приємна новина, якої довго чекали не тільки нехворощани, а й усі пацієнти амбулаторії. Бо, як пояснив директор з розвитку мережі аптек «Едельвейс» Михайло Довгий, з відкриттям нашого аптечного пункту його покупцям будуть доступні практично всі державні й соціальні програми, як от «Доступні ліки», «Інсулін+», «Терапія+» та інші, а також – видача ліків за електронними рецептами (ця система почне працювати до кінця тижня, адже тільки сьогодні пункт потрапив до бази НСЗУ). До всього буде й пільговий продаж ліків для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

   «А ще ми співпрацюємо зі страховими компаніями, тобто продаємо ліки за їх рецептами застрахованим особам», – додав Михайло Михайлович.

   Зараз в аптечному пункті до півтори тисячі різноманітних лікарських засобів та виробів медичного призначення, а за потребою цей асортимент можна розширити до 5 тисяч найменувань. Прийматимуться індивідуальні замовлення на ліки, доставка яких у Нехворощу здійснюватиметься щонайменше двічі на тиждень.

   До всього – тут діятиме накопичувальна система: постійним покупцям буде тривідсоткова знижка ціни.

   Обслуговуватиме покупців фармацевт Анастасія Вікторівна Геращенко.

   «Я вдячний вам за те, що довірили нам таку важливу справу – забезпечити вашу громаду необхідними лікувальними засобами. Сприятимемо тому, щоб ваші люди не хворіли, а у випадку захворювання, щоб вони мали доступні і якісні ліки» – говорив М.Довгий під час невеликих урочистостей, на які запросили керівництво нашої громади: очільника ТГ Віктора Дубовича та його заступниць Ольгу Хоменко і Зою Короленко, а також директорку ЦПМСД Інну Кобу, сімейних лікарів та медсестер амбулаторії.

   Перед тим, як перерізати червону стрічку і тим самим «дати старт» роботі аптечного пункту, Віктор Олександрович зазначив: «Це ще одна сходинка до покращання життя людей у нашій громаді. Відтепер їм не доведеться їхати за ліками в обласний центр, аби одержати їх за електронним рецептом. Доступнішими будуть ліки і з тієї точки зору, що аптечний пункт розташований безпосередньо в амбулаторії, тобто буде «під рукою» в пацієнтів. Звісно, нам хотілося б, аби люди зовсім не хворіли, але без того не буває, і кожен хоч зрідка змушений скуплятися в аптеці. Тож у добру путь!».

   «Хай найбільшим попитом у вас користуються вітаміни!» – додала Ольга Станіславівна.

   Після урочистостей Віктор Дубович став першим покупцем аптечного пункту, якраз і придбавши набір вітамінів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь