Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗНАЙОМТЕСЬ: Олена Вікторівна САВЕНКО, сімейна лікарка Нехворощанської амбулаторії ЗПСМ.

Дата: 01.11.2023 12:18
Кількість переглядів: 87

Фото без описуРаніше ми вже повідомляли, що відсьогодні у Нехворощанській амбулаторії ЗПСМ працює сімейна лікарка, яка вже має вісім років практичного стажу.

   Народилася Олена Вікторівна 17 січня 1992 року в місті Димитров (тепер Мирноград), що в Покровському районі Донецької області. У 2015 році закінчила Дніпропетровську медичну академію за спеціальністю «Лікувальна справа». Оскільки навчалася на бюджеті, то за направленням стала працювати лікаркою загальної практики – сімейною лікаркою Межівського районного ЦПМСД на Дніпропетровщині. 2020-го року повернулася в рідне місто і працювала лікаркою-терапевтинею терапевтичного відділення Мирноградської центральної міської лікарні. Тим часом чоловік Євгеній трудився в шахті електриком. Потім на донецьку землю прийшла війна, і молодому подружжю довелося шукати прихисток на більш спокійній території. Обрали Полтаву, але, за словами Олени, наш обласний центр не дуже приязно зустрів молоду лікарку: мовляв, ви ж переселенці, надовго тут не залишитесь, та й у декретну відпустку підеш – що ми тоді робитимемо?..

   «А ми раді молодому поповненню в колективі наших медиків», – говорив голова громади Віктор Дубович, вітаючи Олену Савенко з першим робочим днем у Нехворощанській амбулаторії. Цю подію Віктор Олександрович назвав історичною, бо не кожного дня приходять дипломовані спеціалісти в сільські заклади охорони здоров’я. Тому, вручаючи Олені Вікторівні букет квітів і солодкий подарунок, бажав плідної праці на користь жителів Нехворощанщини, затишно й комфортно почуватися серед колег. Також висловив сподівання, що подружжю з Донеччини сподобається в нашому селі, що Нехвороща стане для них рідною.

   З дозволу Олени Вікторівни даємо її номер телефону: 066-127-8782



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь