Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Дата: 03.11.2023 19:12
Кількість переглядів: 68

Фото без описуНавіть дрібний осінній дощик, рясно напустившись якраз о 14-й годині, не завадив початку футбольного турніру, що пройшов у Нехворощі на майданчику зі штучним покриттям. Його організатор, голова громади Віктор Дубович, назвав ці змагання «Естафета поколінь». Назва влучна, бо на полі зустрілися команди «Ветеран» і «Юніор» - одним вже за п’ятдесят, інші є учнями 7-8 класів місцевого ліцею і ще тільки вчаться бути вдалими гравцями.

   Отже, у двобої за перехідний кубок сьогодні зійшлися молодість, енергійність та спритність - з досвідом та зрілістю. Як зазначив учитель фізкультури нашого ліцею Григорій Касян, грати у футбол треба не тільки ногами, а й головою, тобто думаючи, «вираховуючи» ходи суперника.

   Можливо, для когось результат був неочікуваним, але переміг все-таки досвід з результатом 6:3 на користь ветеранів.

   Дякуючи гравцям за цікаву зустріч, Віктор Дубович побажав молодим футболістам не полишати цього виду спорту, щоб колись, у майбутньому, цих непосидючих хлопчаків так само запросили на гру вже як ветеранів. А «колегам» зичив здоров’я, аби ще багато разів мати можливість вийти на поле і залюбки поганяти м’яча.

   Потім В.Дубович і Г.Касян вручили Грамоти кращим гравцям з команди «Юніор» Евгенію Приліпку і Владиславу Тіму, а на додачу – солодкі призи всій команді особисто від голови громади. Нагородили і ветеранів цього виду спорту. Зокрема, вчителя фізкультури Гупалівського ліцею Віталія Гиду, магдалинівського футболіста Юрія Нечипоренка та воротаря з Гупалівки Валентина Халатура. Він же одержав з рук організаторів змагань і перехідний кубок. Можливо, навесні він повернеться у Нехворощу, адже юніорівці обіцяли запросити ветеранів на матч-реванш.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь