Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВІТАЛИ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 04.11.2023 18:12
Кількість переглядів: 82

Фото без описуЗ нагоди Дня працівників соціальної сфери у Нехворощанському будинку культури зібралися працівники і працівниці нашого Центру надання соціальних послуг – ті, кого часто називають «добрими ангелами» і кого щодня чекають у багатьох оселях. Невелике святкування для них підготували учасники й учасниці художньої самодіяльності, а вітальні слова – голова громади Віктор Дубович. Найперше він подякував колективу Центру за щоденну працю, спрямовану на підтримку осіб похилого віку, які не можуть обійтися без сторонньої допомоги. «Для них ви є не просто помічницями, а й подругами, сестрами, порадницями, – говорив Віктор Олександрович, звертаючись до присутніх. – Ваша почесна місія полегшує життя підопічним, хоча вам самим доводиться стикатися з людьми різних поглядів і характерів, чути подяки і скарги, тому важливо мати при цьому неабияке терпіння. Від імені депутатського корпусу і виконкому нашої громади, від себе особисто я вітаю вас зі святом і бажаю не розчаровуватися в обраній професії, зустрічати в ній тільки доброзичливих людей. Хай здоров’я буде міцним, а удача – стабільною! Ваш колектив згуртований і цілеспрямований, тож так тримати й надалі! А вашій адміністрації хочу побажати вести колектив тільки шляхом стабільного розвитку!».

   Насамкінець В.Дубович оголосив, що цього року керівництво громади дарує Центру надання соцпослуг до його професійного свята сушильну машину, яка суттєво полегшить роботу пралі.

   Далі Віктор Олександрович виконав ще одну почесну місію: вручив Грамоти кращим представникам нашої соціальної служби. Від Департаменту соціального захисту населення Полтавської ОВА їх одержали фахівчиня з соціальної роботи Анна Білецька та соціальна робітниця Інна Балась, а від сільської ради – соціальні робітниці Людмила Ганзій, Світлана Сульжик, Олена Михайлова, Любов Сушко, Катерина Жорняк, Олена Балабась, перукарка Аліна Жорняк, машиністка з прання Лариса Шажко, головна бухгалтерка Вікторія Шевченко та робітник з комплексного обслуговування Геннадій Полішко.

   Піднялася на сцену і керівниця закладу Оксана Шпак. Вона розповіла про здобутки Центру, який на даний час надає допомогу 948 громадянам. Переважна більшість підопічних – це люди похилого віку, а також є громадяни з інвалідністю, учасники збройних конфліктів, 136 внутрішньо переміщених осіб і 128 тих, які потребують догляду вдома. Гордістю установи є її мультидисциплінарна команда, яка щотижня виїздить у села громади для надання послуг і яку на місцях завжди зустрічають з радістю.

   Оксана Василівна теж подякувала колегам за щоденну працю і взаємопідтримку, побажала їм завжди залишатися чуйними до чужої біди і щоб душевна доброта поверталася до всіх сторицею.

   Святкові урочистості продовжила концертна програма, яку вела Ірина Дяченко. А художні номери присутнім подарували Людмила Петренко й Артем Білецький, Валентина Погоріла і танцювальний колектив «Дивоцвіт».

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь