Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЩЕ ОДНА ПЕРЕМОГА!

Дата: 08.11.2023 16:27
Кількість переглядів: 64

Фото без описуНещодавно стало відомо, що КП «Нехворощанський сільський комунгосп» увійшов до списку ста переможців конкурсу грантів «Курс на Незалежність». Кожен із цих ста щасливчиків отримає грант до 20.000 Євро на реалізацію власної ідеї. Проєкт нашого підприємства – збудувати у Нехворощі тепличне господарство для вирощення розсади і ранніх овочевих культур. А це додаткові робочі місця і якісна продукція для населення, частина якої буде передаватися на харчування у заклади освіти. Під реалізацію даного проєкту вже виділено земельну ділянку в центрі села, на ній і буде теплиця розміром 10х50 метрів.

   Конкурс організований за підтримки українського агрохолдингу «Astarta-Kyiv», спільно з Урядом Німеччини - Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецьким банком розвитку DEG та Благодійним фондом «Повір у себе».

   Дякуємо заступниці голови громади Ользі Хоменко за підготовку цього проєкту до участі в конкурсі, а колективу сільського комунгоспу бажаємо успішно втілити ідею в життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь