A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПОДАРУНКИ ДЛЯ КОЛЕКТИВУ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 01.12.2023 16:37
Кількість переглядів: 42

Фото без описуПерший день зими для колективу комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» став святковим: до нього з подарунками завітали представники Благодійної організації «Благодійний Фонд «Право на захист». Привезли вони електрообігрівачі, кондиціонер і навіть портативну зарядну станцію Bluetti, які встановили в адміністративному будинку. «Тепер у нас є свій маленький пункт незламності, – коментували працівниці закладу. – На випадок блекауту працюватимуть наші ноутбуки, можна буде заряджати телефони чи перукарці під’єднати машинку для стрижки».

   Гості поспілкувалися із заступницею голови СТГ Зоєю Короленко, а директорка ЦНСП Оксана Шпак вручила представнику Фонду подяку від сільської ради «за надану соціально значиму благодійну допомогу».

   «Ви обслуговуєте значну кількість людей, які потребують сторонньої підтримки, а це близько 900 осіб, і маєте помітні успіхи у своїй роботі; до того ж сама громада є досить розгалуженою, віддаленою, в ній проживає багато внутрішньо переміщених осіб, тому наш Фонд обрав ваш Центр в числі тих, кому можемо допомогти, – пояснив старший спеціаліст з моніторингу захисту БФ «Право на захист» Ростислав Непийпа. – Ми попередньо обговорили потреби ваших соціальних працівників для їх більш комфортної роботи, і сьогодні привезли такі ось подарунки, вважай передноворічні. Хочу додати, що ми давно співпрацюємо з вашою громадою за різними напрямками, і сподіваємось, така співпраця продовжиться, а ця техніка допоможе вашим соцпрацівникам безпроблемно пережити холодну пору року».

ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь