Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

благодійний концерт у маячці

Дата: 02.12.2023 20:20
Кількість переглядів: 73

Фото без описуНаближається свято мужніх, стійких, героїчних, патріотичних, незламних, які в ці хвилини боронять Батьківщину від знавіснілого ворога. Навіть складно уявити, якою була б сьогодні наша держава, аби не вони – Збройні Сили України! На їх честь у Маячківському СБК сьогодні відбувся благодійний концерт «За Україну, за її волю!», підготовлений учасниками художньої самодіяльності. Зі сцени радували глядачів своєю творчістю гурти «Маків цвіт» і «Калина», співаки Іванна Полухіна і Людмила Лебедин, юна солістка Мілана Івашкевичус, дует «Ніжність», дитячий танцювальний гурт «Волошки» (хореограф Олександра Шевчук). Учасниця художньої самодіяльності Світлана Тарасенко подарувала присутнім свого тематичного вірша.

   А яке свято без гостей? Виступити перед маячківцями приїхали дует «На часі» у складі композитора і співака Василя Шаульського та співака з Донецького краю Ігоря Єлизарова, а також лауреатка літературно-мистецької премії ім. Д.Луценка, володарка Золотого Ордену Квітки Цісик, українська співачка Наталія Шевченко. Гучними аплодисментами нагороджували присутні кожен їхній виступ.

   Ведучі концерту Анна Дейнека і Василь Маслей зуміли створити чудову атмосферу, де перепліталися радість від гарної пісні і сумні нотки, особливо коли мова заходила про наших захисників, яким дуже нелегко в цей час! Згадали вони і загиблих на полі бою, запросили вшанувати їх хвилиною мовчання.

   Про величезне значення для кожного із нас Дня ЗСУ говорив голова громади Віктор Дубович. «Бо ми сьогодні теж маємо дотичність до Збройних Сил, адже вся держава стала на захист від ворога, і всі ми стараємось долучитися до благородної справи наближення миру. Нам випало переживати складні історичні процеси, бо вже десятий рік Україна перебуває у стані війни з північним сусідом, який прагне знищити нашу державність. Ворог хоче поставити на коліна незламний козацький народ, але у нього нічого не вийде, бо на захист рідної землі стали Збройні Сили, в яких служать і наші знайомі, наші брати і батьки, сини і доньки. Хай доля береже їх від ворожої зброї, хай скоріше настане Перемога і вони повернуться у свої домівки, а полеглим – наша доземна вдячність за подвиг і вічна пам’ять! Присутнім хочу побажати здоров’я, мирного неба, не опускати руки і підтримувати захисників».

   Оскільки концерт був благодійним, то глядачі не минали скриньки, опускали в неї кошти. Під кінець концерту їх підрахували члени лічильної комісії й оголосили: цього разу маячківці зібрали 8480 гривень, їх спрямують на найбільш важливі потреби воїнів-земляків.

   Насамкінець заступниця голови СТГ Іванна Полухіна подякувала артистам за чудовий концерт, глядачам – за небайдужість, активність і щедрість. «Такі заходи підтримують моральний дух наших людей і разом з тим дають відчути, що ми – дружні, сильні, згуртовані, а значить непереможні!».

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь