Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК В ЛІЦЕЇ

Дата: 06.12.2023 13:39
Кількість переглядів: 40

Фото без описуСьогодні з самісінького ранку фоє Нехворощанського ліцею наповнилося особливим гамором: тут розгорнувся благодійний ярмарок, мета якого – зібрати кошти на допомогу воїнам-захисникам. І діти, і їх батьки добре готувалися до цієї акції, тож на столах всього було вдосталь: і обереги, і сувеніри, і листівки, малюнки, «голуби миру»… А смаколиків – очі розбігаються! Тістечка, рогалики, тортики, пиріжки з солодкою начинкою, печиво, полите шоколадом або притрушене цукром… Навіть пиріг, прикрашений квітами, покраяний на шматочки. А щоб усе це смакувалося до ладу, є в продажу і соки та компоти.

   На відкриття ярмарку завітали заступниця голови громади Ольга Хоменко, заступниця начальниці відділу освіти Яна Ільченко та головна спеціалістка цієї установи Інна Бредун, і звісно ж, вчителі та батьки.

   Вітаючи присутніх з подвійним святом – Днем Збройних Сил та Днем святого Миколая, керівниця ліцею Тетяна Грицай найперше поцікавилась у дітей, чи всім Миколайчик поклав подарунки під подушку? З’ясувалося, що всім, а ось лозинку не поклав нікому: чи забув, а чи дітки в ліцеї всі чемні та слухняні…

   Тетяна Леонідівна подякувала дітям і батькам за активну участь у підготовці до ярмаркування, бо ж усі товари виготовлені/випечені руками учнів, їх мам і татусів. Також зазначила, що подібні ярмарки – давня традиція навчального закладу, а нинішній особливий, бо вторговані кошти підуть на потреби воїнів-земляків.

   Завітав на свято і головний герой цього дня – доброзичливий дідусь Миколай, якого діти відразу ж пригостили цукерками, а він натомість побажав усім добре навчатися, і неодмінно – під мирним небом! Потім залюбки вмостився у підготовленій до його візиту фотозоні, щоб кожен бажаючий міг сісти поруч і зробити собі пам’ятну світлину.

    Вже за кілька хвилин після відкриття ярмарку чулися розчаровані вигуки: «А тут вже нічого немає!». Бо торгівля йшла жваво, імпровізовані прилавки порожніли швидко, покупців зібралося багато. Але не біда, бо ярмарок дводенний, тож хто не встиг сьогодні – зможе придбати обереги та солодощі й сьомого грудня.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь