A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

РЕЗИДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 06.12.2023 14:50
Кількість переглядів: 58

Фото без описуВ Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника та покровителя військових, сиріт, бідних і тих, хто найбільше потребує любові й турботи. Але насамперед – захисника малечі, до якої дідусь Миколай особливо прихильний, бо завжди обдаровує подарунками і дає напутні слова, іноді доброзичливо сварить за непослух…

   З переходом Православної церкви України на новоюліанський календар, День пам’яті Святого Миколи Чудотворця багато хто відзначає 6 грудня. Відтепер це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії й любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

   Сьогодні у навчальних закладах і закладах культури розпочалися святкові заходи, засяяли яскраві вогники на прикрашених ялинках. Гостинно запрошував дітей-дошкільнят і Нехворощанський будинок культури, до резиденції Святого Миколая, оздобленій новорічною інсталяцією.

   Один за одним заходили сюди хлопчики й дівчатка, з мамами й татами. Вони теж несли свої дитячі подарунки бородатому добродію: хто віршик, хто пісеньку, навіть танок чи просто щиру дитячу посмішку. Радів їм Миколай, пригощав гостинцями і всім на прощання бажав рости здоровими, почуватися щасливими та жити під мирним небом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь