Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

підписали договір про співпрацю

Дата: 08.12.2023 11:35
Кількість переглядів: 57

Фото без описуВчорашній ранок для голови громади Віктора Дубовича та його заступниці Ольги Хоменко почався з приємного: у кабінет Віктора Олександровича завітали директор сільського комунгоспу Денис Каракуця і пасічник Юрій Махник. Мета їхнього візиту – підписання угоди про співпрацю.

   Справа в тім, що візитери стали переможцями другої хвилі проєкту «Курс на Незалежність», який організували український агропромисловий холдинг «Астарта-Київ» спільно з Урядом Німеччини — Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецьким банком розвитку DEG та Благодійним фондом «Повір у себе». А це значить, що для ведення своєї підприємницької діяльності кожен отримає необхідні обладнання та матеріали на суму 20 тисяч євро.  Комунгосп збудує на ці кошти теплицю для вирощування овочевих культур, а Юрій Степанович планує суттєво розширити й осучаснити свою пасіку.

   Та у виграші буде вся громада, бо умови фінансування цих проєктів передбачають, що частина виробленої чи вирощеної продукції (на суму 10 відсотків від вартості гранту) передаватиметься в громаду, яка вирішить, кому і на які потреби її спрямувати. До того ж на пасіці Ю.Махника буде створено три додаткових робочих місця, а в теплиці затребуваними будуть кілька робочих міcць.

ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь