A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

засідання виконавчого комітету

Дата: 15.12.2023 16:42
Кількість переглядів: 100

Фото без описуСьогодні у кабінеті голови громади відбулося засідання виконкому сільської ради, яке вела секретарка виконавчого комітету Світлана Бугорська. Вона ж інформувала присутніх з двох питань порядку денного: «Про затвердження календаря засідань та плану роботи виконкому на 2024 рік» та «Про затвердження графіка роботи апарату й виконавчих органів Нехворощанської сільської ради на 2024 рік».

   Далі члени виконкому затвердили ліміти використання паливно-мастильних матеріалів та лімітів споживання енергоносіїв у натуральних показниках по виконавчому комітету сільської ради на 2024 рік (інформувала начальниця відділу бухгалтерського обліку, звітності та контролю Ірина Кольба).

   Також присутні схвалили повідомну реєстрацію колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом комунального закладу «Андріївський ЗДО «Дзвіночок» на 2024-2029 роки і погодили внесення змін до Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті. Відтепер до складу Координаційної ради входитиме старший спеціаліст з моніторингу захисту Благодійного фонду «Право на захист» Ростислав Непийпа. Благодійний фонд, нагадаємо, надає допомогу внутрішньо переміщеним особам та громадянам, яких обслуговує наш Центр надання соціальних послуг.

   Начальниця служби у справах дітей виконавчого комітету Анна Каракуця інформувала стосовно сім’ї, де мама зовсім не опікується малолітньою донькою, залишила її під пікою дідуся й бабусі, відтак належало затвердити висновок про доцільність позбавлення матері батьківських прав. Крім того, члени ВК заслухали інформацію про іншу родину, де батьки розлучені, проте батько виявив бажання регулярно спілкуватися з дитиною. Належало затвердили відповідний висновок щодо визначення способу його участі у вихованні малолітнього сина.

   Насамкінець розглянули питання про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості, зокрема кільком земельним ділянкам (інформувала начальниця відділу земельних відносин та екології Олена Шийка).

   Закриваючи засідання, С.Бугорська подякувала колегам за роботу, побажала вдалої підготовки до Різдвяних та Новорічних свят, і щоб наступний рік був для кожного плідним на успіхи та приніс мир нашій державі.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь