A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

засідання бюджетної комісії та позачергова сесія

Дата: 18.12.2023 17:16
Кількість переглядів: 89

Фото без описуСьогодні у кабінеті голови громади спочатку відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, після якого депутати зібралися на позачергову сесію. Розглядалися в основному нагальні бюджетні питання, що потребують оперативного вирішення. Інформувала начальниця фінансового відділу Любов Номеровська.

   Зокрема, присутні члени комісії схвалили внесення змін до бюджету громади на 2023 рік та поповнення статутних фондів КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» і КП «Нехворощанський сільський комунгосп». Потім розглянули заяви про виділення одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей, а також жителям громади на лікування (інформувала секретарка ради Світлана Бугорська).

   Обговорили і проєкт місцевого бюджету на 2024 рік, який затверджуватиметься на наступній сесії. На жаль, фінансові прогнози не дуже втішні, бо, як зазначив голова СТГ Віктор Дубович, доведеться приймати головний кошторис громади з дефіцитом. Все це прямі наслідки війни, адже в наступному році з бюджетів громад будуть вилучення значної частини надходжень на потреби ЗСУ. Бо головний пріоритет для всіх – оборона держави.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь