A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Засідання двох депутатських комісій

Дата: 06.02.2024 16:28
Кількість переглядів: 48

Фото без описуСьогодні в кабінеті голови громади Віктора Дубовича відбулося спільне засідання двох постійних депутатських комісій – бюджетної та з питань освіти. З частини основних питань інформувала начальниця фінансового відділу Любов Номеровська. Зокрема, присутні заслухали внесення змін до бюджету громади, затвердили виконання бюджету в минулому році, а також затвердили звіт про використання коштів з резервного фонду.

   При цьому Віктор Олександрович зазначив, що нинішній рік не буде легким у фінансовому плані, бо країна веде важку війну і на законодавчому рівні існують певні обмеження щодо використання бюджетних коштів. Отож поки що неможливо планувати ремонти доріг, капітальне будівництво тощо. Звернув увагу на важливість максимальної економії коштів у всіх галузях, попросив їх керівників ще раз переглянути свої кошториси, шукати резерви. Зокрема, доручив керівництву відділу освіти провести моніторинг витрат на харчування у навчальних закладах, бо вже сьогодні там виникає суттєва фінансова прогалина. «Ми розуміємо, що продукти дорожчають, що багато є дітей пільгових категорій, але детальної картини ми ще не бачимо, а в умовах фінансової скрути це неприпустимо» - говорив голова ТГ.

   Йшлося також і про важливість економії енергоносіїв, які зараз дуже дороговартісні для комунальних закладів та установ.

   Крім того, присутні заслухали і схвалили проєкти рішень щодо виділення одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям чи їх рідним, та кільком жителям громади на лікування (інформувала секретарка ради Світлана Бугорська).

   Ці та інші питання депутати розглядатимуть на черговій сесії.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь