A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні відбулася сорок третя сесія сільської ради

Дата: 08.02.2024 19:28
Кількість переглядів: 53

Фото без описуНа початку її роботи голова громади Віктор Дубович привітав іменинників, які святкували дні народження у міжсесійний період, і представив присутнім директорку Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Ларису Поглазову, запропонував їй постійно брати участь у сесійних засіданнях, у вирішенні освітянських проблем.

   Традиційно першими в порядку денному розглянули бюджетні питання, з яких інформувала начальниця фінансового відділу Любов Номеровська. Зокрема, депутати внесли зміни до бюджету громади на поточний рік, а також затвердили виконання бюджету в попередньому році та звіт про використання коштів резервного фонду.

   У ході обговорення йшлося про харчування дітей у навчальних закладах, про перспективи розвитку Нехворощанщини. Зокрема говорилося, що навіть у цих складних умовах, коли держава веде виснажливу війну з російськими агресорами, керівництво ТГ вишукує можливості для проведення ремонтів у комунальних закладах, завершується будівництво двох важливих об’єктів – житлового будинку для ВПО та дитсадка «Сонечко», тобто є видимий поступ вперед.

   Далі присутні заслухали і схвалили звіт голови громади про його роботу впродовж 2023 року, затвердили виділення одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям чи їх рідним, і кільком жителям громади на лікування (інформувала секретарка ради Світлана Бугорська), а також розглянули заяви з питань земельного законодавства (інформувала начальниця відділу земельних ресурсів Олена Шийка).

  У роботі сесії взяли участь заступниці голови громади О.Хоменко, З.Короленко, І.Полухіна та С.Калініченко, а також запрошені керівники комунальних закладів.

   Після пленарного засідання частина депутатів виявили бажання оглянути будинок для ВПО, де тривають внутрішні роботи. Там уже діє система опалення, встановлено сантехніку, обладнано кухні тощо. Це буде не просто нове житло, а перший у Нехворощі будинок з дворівневими квартирами із сучасним дизайном, з просторими вітальнями, з санвузлами на кожному поверсі, зі світлими спальнями. Усі погодилися, що новосели будуть задоволені, бо жити в таких помешканнях затишно й комфортно.

   До речі, вже почалися внутрішні роботи і в приміщенні дитсадка «Сонечко».

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь