A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

в гостях у короленківців

Дата: 16.02.2024 18:57
Кількість переглядів: 51

Фото без описуСьогодні у Полтавському національному педагогічному університеті ім. В.Короленка відбулося урочисте відкриття Навчально-наукового інституту іноземних мов. На цю подію запросили Віктора Дубовича як лідера однієї з кращих сільських територіальних громад області, яка має давню співпрацю з цим навчальним закладом. Свого часу Віктор Олександрович теж закінчував тут фізико-математичний факультет, тому завжди охоче відвідує альма-матер. Цього разу в інтерв’ю полтавським журналістам він відзначив важливість залучати в село молодих спеціалістів, у тім числі педагогів, і зокрема – філологів іноземних мов. Бо за цим – майбутні долі, майбутні професії сільських дітей, які після закінчення школи матимуть для себе широкі перспективи. Тому не виключено, що хтось із випускників нашої громади теж продовжить навчання в цьому інституті, більш глибоко опановуючи англійську, німецьку, італійську чи якусь іншу мову.

   Державні стяги тих країн, мови яких тепер тут вивчатимуть, майоріли у фоє перед чисельними студентами і гостями свята. А коли почалася урочиста частина, то право відкрити цю подію надали гурту барабанщиків «Ліра» з Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких (художній керівник Сергій Романченко). Погодьтеся, це почесна місія – представити нашу громаду на заході обласного рівня, і діти виконали її на відмінно! Спочатку їх виступ послухали у фоє, потім звуками барабанів супроводжувалося винесення державних прапорів на сцену великої актової зали. Разом із студентами нести один зі стягів доручили й Віктору Дубовичу.

  Отже, завдяки нашим барабанщикам і барабанщицям відкриття інституту видалося в буквальному розумінні гучним!

   Так само першими наші діти виступили і перед глядачами, котрі ущерть заполонили актову залу, привітали присутніх з Днем єднання. Почуття гордості за наших дітей наповнювало серця в момент їх перебування на сцені, та ще й у формі з логотипом Нехворощанської громади!

   Далі тут тривав концерт, а в аудиторіях вже працювали інші локації, де також продовжувалися святкові заходи, тематичні зустрічі, засідання за «круглим столом» тощо.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь