A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

нове обладнання для наших медзакладів

Дата: 21.02.2024 17:19
Кількість переглядів: 58

Фото без описуЗавжди приємно мати в громаді якусь обновку. Не менш приємно, коли такі обновки надходять у заклади охорони здоров’я, бо вони одночасно покращуватимуть надання медичних послуг і роботу наших медиків.

   Саме така приємна подія сталася кілька днів тому: Нехворощанський ЦПМСД одержав п’ять спеціальних холодильників для вакцин. «Це екологічна модель, створена з компонентів, що переробляються, і має вбудований нагрівальний елемент, який забезпечує підтримання стабільної температури від +2 до +8 градусів С при будь-якій температурі навколишнього середовища, ‒ пояснює директорка ЦПМСД Інна Коба. ‒ Тепер усі амбулаторії громади матимуть такі холодильники  у своїх кабінетах щеплень. Холодильне устаткування ми безкоштовно одержали через відділ імунопрофілактики ДУ «Полтавський  ОЦКПХ МОЗ», а постачається воно в заклади охорони здоров’я як гуманітарна допомога нашій державі за програмою ООН (ЮНІСЕФ)».

   Інна Олександрівна додає, що раніше таким чином Нехворощанський ЦПМСД одержав потужний електрогенератор, а надалі медики чекають мобільні сумки-холодильники для транспортування вакцини з обласного центру.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь