A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Дата: 25.02.2024 13:13
Кількість переглядів: 56

Фото без описуЗавершився розіграш зимового кубку з мініфутболу, який проводився у нашій громаді. Поборотися за цю нагороду на поле зі штучним покриттям у Нехворощі вийшли чотири команди: нехворощанські «Ветеран» та «Оріль», а також молодіжні «Юніор» з Маячківського старостинського округу та «Сокоріль» із Соколової Балки.

   Нелегко було ветеранам футболу змагатися з молодими, більш енергійними гравцями, але на боці перших був досвід. Тому коли у фінальній грі голова громади Віктор Дубович легко, ніби знічев’я забив м’яч у верхній лівий кут воріт суперників, це викликало загальне піднесення і серед гравців, і серед вболівальників. Але й молоді футболісти не зосталися «у боржниках»: невдовзі Олександр Савченко зумів потужним ударом забити гол з другої половини поля! Це було красиво, влучно і неповторно!

   Чотири години змагань пройшли непомітно, навіть під пронизливим передвесняним вітром. І ось настала мить підбиття підсумків та нагородження кращих футболістів та команду-переможницю…

   Перед тим Віктор Дубович звернувся до присутніх з вітальним словом, подякував усім, хто долучився до цих змагань, і висловив надію, що так само цікаво й дружно пройде чемпіонат з мініфутболу Нехворощанської громади. «Бо сьогоднішня зустріч показала, що ми є, що ми досі не забули, як забивати м’ячі у ворота, а значить спорт живе, і ми примножуватимемо своє здоров’я, менше зазираючи у телефони та планшети, більше спілкуючись між собою» ‒ говорив Віктор Олександрович. Він також висловив вдячність захисникам за спокійне небо над Нехворощею і за можливість проводити такі спортивні зустрічі, а інструктор з фізичної культури відділу освіти Юрій Любимський запропонував вшанувати хвилиною мовчання усіх українських воїнів та цивільних громадян, які загинули через російську агресію, адже вчора минула друга річниця повномасштабного вторгнення московії в Україну, друга річниця нашої боротьби за свою свободу…

   Потім грамоти сільської ради одержали кращі гравці: Сергій Дяк, Микола Підріз, Максим Гринь та Олександр Гаврілов. Грамотою відзначена і команда Маячківського старостинського округу. А кубок – головна нагорода, за яку змагалися футболісти, зостався у молодих господарів майданчика, тобто у нехворощанських гравців з «Орілі».

   ПРЕССЛУЖБА ТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь