A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 28.02.2024 15:09
Кількість переглядів: 65

Фото без описуСьогодні відбулося засідання виконкому сільської ради, яке вів голова ТГ Віктор Дубович.

   У ході роботи присутні затвердили Положення про комісію зі встановлення фактів спільного проживання та здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи; Положення про роботу комісії з питань призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; Положення про комісію з визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг.

   Затвердили мінімальний перелік окремих видів та середньої вартості ритуальних послуг для відшкодування витрат на поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій.

   Затвердили перспективний план роботи з військового обліку військовозобов’язаних і призовників на 2024 рік.

   З вищеназваних питань інформувала заступниця голови ТГ Зоя Короленко.

   Погодили надання дозволу на встановлення у Нехворощі торгового павільйону для провадження підприємницької діяльності (інформувала начальниця відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та інвестицій ВК Інна Чернуха).

   Затвердили висновки опікунської ради про доцільність призначення опікунів над жителями громади, а також висновок органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав і про надання дозволу малолітньому жителю громади на укладення договору про поділ спадщини (інформувала начальниця служби у справах дітей ВК Ганна Каракуця).

   У «різному» Віктор Дубович закликав починати прибирання у селах, використовуючи кожну погожу днину. «Держава переживає важкі часи, і не всі потреби є можливість належним чином профінансувати, але багато чого ми можемо зробити самотужки з мінімальними затратами, щоб і надалі наші населені пункти мали охайний вигляд», ‒ зазначив голова громади.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь