A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

благодійний концерт

Дата: 03.03.2024 12:40
Кількість переглядів: 49

Фото без описуТрадиційно на початку календарної весни місцеві учасники художньої самодіяльності радують своїх шанувальників концертами. Цьогоріч першим запросив до себе глядачів Маячківський СБК.

   Концертна програма почалася з виступу гурту барабанщиць «Ліра» під керуванням Сергія Романченка, що діє при Маячківському ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких. Приємно, що цей колектив «набирає обертів», його вже не раз бачили в обласному центрі, тому за честь виступити й перед односельцями, які нагородили дітей гучними аплодисментами.

   Власне, це задало тон всьому концерту, який видався змістовним, насиченим. Глядачі схвально сприймали виступи Людмили Лебедин, Іванни Полухіної, дуету «Ніжність», гурту «Маків цвіт», юних солістів Анни Столяренко, Мілани Івашкевичус й Артема Герасименка. Дуже всім сподобалися виступи дитячого  танцювального колективу «Волошки», який готує до виступів хореограф Олександра Шевчук. Як завжди, неперевершеними були ведучі Василь Маслей та Ірина Шелемба.

   Підтримати самодіяльних артистів та привітати усіх присутніх з початком весни приїхали заступниці голови громади Ольга Хоменко і Зоя Короленко. Вони бажали чистого неба і сонячного настрою, жінкам ‒ ніжності, радості та звичайного людського щастя. І головне ‒ перемоги всім та миру!

   На жаль, в умовах війни всі концерти мають одну важливу особливість: бути благодійними. Ось і цього разу в глядацькій залі стояла скринька, куди глядачі вкидали гривні, які підуть на допомогу ЗСУ. Перерахувати ці кошти доручили Людмилі Заїці та Інні Герасименко. За кілька хвилин вони оголосили: цього разу учасники концерту зібрали 7 тисяч 706 гривень.

   Директорка Будинку культури Світлана Герасименко подякувала аматорам сцени за чудовий концерт і за участь в художній самодіяльності, глядачам ‒ за небайдужість і підтримку, юним артистам вручила солодощі, а почесним гостям – весняні квіти. Насамкінець творчі колективи сфотографувалися на згадку.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь