A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«Жінка-легенда»

Дата: 10.03.2024 13:11
Кількість переглядів: 44

Фото без описуПід такою назвою відбувся концерт в Андріївському сільському клубі з нагоди Міжнародного жіночого дня. Як завжди, своїми виступами глядачів порадували місцеві аматори сцени: дует «Кревні» у складі Жені та Соні Даценків, гурт «Бабоньки-голубоньки», ведучі програми Анатолій Ляскало і Настя Хамула, співачка Ольга Підріз, юні вокалісти Уляна Олешко і Богдан Мосієнко. А Світлана Примасюк і Галина Ховрат показали невелику жартівливу сценку з життя сільських кумась. Кажуть, події, сатирично висміяні в цій інсценівці, реально трапились в Андріївці…

   А яке свято без гостей?

   Виступити перед андріївськими глядачами приїхали з села Залелія дует «На часі» у складі композитора і співака Василя Шаульського та співака з Донецького краю Ігоря Єлизарова, а також співачка Юлія Мірошниченко.

   З нетерпінням чекали глядачі виступу лауреатки літературно-мистецької премії ім. Д.Луценка, володарки Золотого Ордену квітки Цісик, української співачки Наталії Шевченко. До того ж вона завітала не сама, а зі своїми колегами ‒ учасницями художньої самодіяльності Коновалівського СБК (гурт «Шалені молодички», колектив «Сорок плюс» та дует «Сестри»). Та не тільки пісні-танці привезли вони до нас, а ще й запашний коровай, який Наталія вручила заступниці голови громади Світлані Калініченко, а наприкінці виступу гості навіть влаштували для присутніх «коновалівське частування»!

   Підтримати колег приїхала заступниця голови громади Іванна Полухіна, котра навіть тепер, будучи заклопотаною громадськими справами, не полишає сцену, тож подарувала андріївцям кілька пісенних номерів.

   Порадував присутніх і виступ дуету «Жайвір», який діє при Чернеччинському СБК, що на Дніпропетровщині (солісти Олександр Лимар і Наталія Капінус).

    Є свій Олександр Лимар і в Коновалівці, він заспівав в дуеті з Юрієм Мастюхом.

   Словом, концерт видався насиченим, змістовним, цікавим, з тридцятьма номерами в програмі! Проте глядачі не нудьгували, а кожен виступ нагороджували гучними аплодисментами.

   Серед них у залі були і голова ТГ Віктор Дубович, і його заступниця Ольга Хоменко. Віктор Олександрович у вітальному слові бажав жінкам добра, благополуччя та миру, щоб для них завжди сяяло сонце, а негаразди обходили далекими дорогами.

   На жаль, уже третій рік поспіль подібні заходи проходять під знаком війни в Україні, тому обов’язково хвилиною мовчання вшановуються загиблі воїни, слова подяки звучать на адресу наших оборонців, проводиться збір коштів на допомогу ЗСУ. Так само було й в Андріївському клубі: стояла скринька для збору грошей, а ще тут є гарна традиція проводити в таких випадках благодійні ярмарки. Для цього Галина Ховрат і завідувачка клубу Людмила Шашкова виготовили обереги, крім того Людмила Іванівна разом з Аллою Данченко та Оленою Атасовою напекли смаколиків ‒ пиріжків, булочок, тістечок. Усе розпродали за лічені хвилини! Вторгували таким чином півтори тисячі гривень. А пізніше членкині лічильної комісії Ніна Севериненко та Валентина Дегтеренко оголосили, що і в скриньку зібрано 5 тисяч 602 гривні. Отже, загалом під час концерту присутні зібрали 7 тисяч 102 гривні, які передадуть на потреби воїнів з нашої громади.

   Організатори заходу висловлюють подяку  тим односельцям, які допомагали підготуватися до концерту і належним чином провести його, придбати для випічки борошно, а для юних учасників художньої самодіяльності – шоколадки. Це Андрій Горобець, Валерій Борсук, Євгеній Даценко, Інна Замула і депутат нашої ТГ Олександр Грек. А Тетяна Бугорська спекла запашний коровай, який наприкінці концерту покраяли і роздали присутнім.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь