A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

наші в баранинській громаді, що на закарпатті

Дата: 14.03.2024 22:18
Кількість переглядів: 54

Фото без опису14 березня представники нашої громади завітали з дружнім візитом до Баранинської сільської територіальної громади, що на Закарпатті. В адміністративному будинку пройшла робоча зустріч з її працівниками, під час якої відбувся обмін думками, окреслено ряд питань можливої співпраці. Зокрема, сторони обговорили актуальні моменти в роботі й закріпили свою співпрацю підписанням Меморандуму про співпрацю. Також обговорено перспективи співпраці міжнародного партнерства.

  В ході візиту наші представники відвідали нову будівлю Центру надання адміністративних послуг Баранинської сільської ради, де ознайомились з внутрішньою роботою відділу. Крім того, в рамках обміну досвідом транскордонного співробітництва, побачили хід будівництва нового сучасного садочка в селі Холмець.

   Тут треба зазначити, що в даний час, з огляду на воєнні дії, в Україні фактично не зводяться нові дошкільні навчальні заклади, за виключенням Баранинської громади і нашої, де триває будівництво дитсадка у Нехворощі. Тож керівникам обох громад було що обговорити, для представників нашої делегації таке спілкування виявилось надзвичайно корисним у плані обміну досвідом із закарпатськими колегами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь