A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

велике весняне прибирання у маячківському со

Дата: 18.03.2024 20:38
Кількість переглядів: 72

Фото без описуТільки-но весна «постукала у вікно» і настали погожі дні, у Маячківському старостинському окрузі взялися впорядковувати громадські місця. У ШЕДІЄВОМУ причепурили «Парк майбутнього», прибрали стихійні сміттєзвалища, тепер основну увагу зосередили на прибиранні кладовищ.

   У ЛІВЕНСЬКОМУ вирубали чагарники уздовж центральної дороги, що веде в село, прибрали від торішнього листя парк навпроти Будинку культури.

   У МАЯЧЦІ теж виконали значний обсяг робіт: прибрали територію старого кладовища, вирубали чагарники, причепурили територію навпроти контори агрофірми і сквер біля торгових точок, а сьогодні почали прополювати лавандове поле, висаджене торік з ініціативи Людмили Заїки.

   У прибирання задіяні не тільки працівники благоустрою, їм виходять на допомогу і працівники виконкому, закладів культури та бібліотек, свою частку у впорядкування рідного села вносять учні та вчителі Маячківської школи, на своїй території навели лад працівники дитсадка «Перлинка». Нерідко на прибирання кладовищ виходять і жителі сіл, аби долучитися до цієї корисної справи.

   ‒ Ми тільки починаємо «велике весняне прибирання», тому попереду ще багато роботи, але я вже сьогодні хочу назвати прізвища усіх, завдяки кому наші села зустрічатимуть теплу пору чистими й охайними, ‒ каже заступниця голови ТГ Іванна Полухіна. ‒ Це працівники благоустрою Віктор Шелея, Сергій Войничий, Дмитро Михайличенко і Тетяна Валявська. Це вимушено переміщені особи, які живуть на території старостинського округу, Тетяна й Олена Школьніченки, Валентина Тіліченко. Окрема вдячність керівництву СТОВ «Говтва» в особі керуючого відділенням Костянтина Назарька, нашим приватним підприємцям та аграріям Віктору Сакевичу, Сергію Сідашу, Віктору і Андрію Войничим, Олегу Тищенку, Василю Білоконю, Валентині Сакевич, Віктору Герасименку, Анатолію Вороньку, Анатолію Миколайовичу Герасименку та Сергію Олександровичу Герасименку, Віталію Кішінському. Також у багатьох питаннях нам допомагають підприємиці Любов Мошура і Юлія Веклич. Всі ці люди допомагають впорядковувати територію нашого старостинського округу ‒ чи технікою, чи пальним або коштами на його придбання, чи безпосередньо своєю працею. Сподіваюсь, ми такими дружними будемо й надалі.

   ‒ До всього хочу похвалитися нашою «обновкою», що з’явилася біля села Шедієве, ‒ продовжує Іванна Володимирівна. ‒ Це зупинка для дітей, де вони чекатимуть шкільного автобуса. Цю споруду нам подарували від нехворощанського дитсадка, а з’явилася вона тут завдяки начальнику відділу благоустрою Анатолію Івановичу Шийці та працівникам сільського комунгоспу в особі директора Дениса Романовича Каракуці. Вони перевезли її до нас і разом з нашими людьми, з батьками дітей-школярів встановили. І взагалі, комунгосп завжди є нашим першим помічником: чи ґрунтову дорогу вирівняти, чи сміття вивезти, чи інші роботи виконати наявною технікою. Принагідно хочу привітати комунальників з їх професійним святом, яке вони відзначали вчора, і сказати спасибі за старання і сумлінну роботу заради жителів громади. Які, у свою чергу, сподіваюсь, берегтимуть зроблене і теж долучатимуться до прибирання, причепурять прилеглі до своїх дворів території. Бо набагато приємніше бачити вулиці й громадські місця в наших селах прибраними, і усвідомлювати, що тут живуть охайні й працьовиті люди…

  ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь