A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

вітали комунальників

Дата: 21.03.2024 16:07
Кількість переглядів: 52

Фото без описуСьогодні в глядацькій залі Нехворощанського будинку культури зібралися ті, завдяки кому територія нашої громади стає чистішою, впорядковується, озеленюється. Ті, хто забезпечує централізовану подачу води і роботу вуличного освітлення, хто щотижня збирає тверді побутові відходи, в громадських місцях прибирає і викошує траву, облаштовує дитячі майданчики, проводить ремонтні роботи в комунальних закладах, і навіть за потреби готує місця для проведення масових заходів, як от Івана Купала чи Водохреща, встановлює новорічні ялинки біля закладів культури... Це лише невелика частка робіт, які упродовж року лягають на плечі працівників сільського комунгоспу, очолюваного Денисом Каракуцею, та бригади благоустрою виконавчого комітету на чолі з Анатолієм Шийкою. Такі бригади є в кожному старостинському окрузі, тож і їх запросили на урочистості. Минулої неділі у них було професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства, тож привітати їх і подякувати за сумлінну працю запросили учасники художньої самодіяльності. Завітали й почесні гості ‒ голова громади Віктор Дубович та його заступниці Ольга Хоменко і Зоя Короленко.

   Віктор Олександрович у вітальному слові назвав «винуватців свята» своїми колегами, «адже маємо спільну мету – робити життя людей у громаді комфортнішим, і нерідко наші турботи співпадають». Він побажав комунальникам здоров’я та успіхів, щоб наші села сяяли не тільки впорядкованістю, а й людськими посмішками; щоб односельці завжди цінували роботу творців краси і чистоти.

   Далі голова громади нагородив кількох працівників комунгоспу та благоустрою грамотами сільської ради «за сумлінне ставлення до виконання функціональних обов’язків, наполегливість, особистий внесок у благоустрій території громади та з нагоди відзначення професійного свята». Їх одержали робітники з благоустрою Олександр Васильович БАТРАК, Тетяна Володимирівна ВАЛЯВСЬКА, Дмитро Вікторович МИХАЙЛИЧЕНКО, Людмила Василівна ОЛЕШКО, Віктор Олександрович ШЕЛЕЯ та Ірина Володимирівна ЗІНЧЕНКО. Такі ж нагороди одержали робітники будівельної бригади Дмитро Михайлович ПЕРЕСІЧАНСЬКИЙ, Олександр Олександрович ЗАТОЛОКА, Сергій Васильович СЕМЕНДЯЄВ, Дмитро Іванович ГРИГОРОВ та Ігор Володимирович ПОГЛАЗОВ.

   Нагородив голова ТГ і головну бухгалтерку сільського комунгоспу Яну Олегівну КОТЕНКО та тракториста цього комунального підприємства Руслана Шамільовича РАДЖАБОВА. Щоправда, Руслан не зміг прийти на свято й особисто отримати грамоту, бо в цей час був, як кажуть, «на посту»: саме працював на спецавтомобілі для збору твердих побутових відходів. Бо така служба в комунальників ‒ відповідальна і потрібна, часом невідкладна.

   Вітав своїх співробітників і Денис Каракуця. Це був його перший вихід за трибуну до мікрофона, тож Денис Романович не зміг приховати свого хвилювання, зате його слова лунали щиро й доброзичливо. Він бажав колегам не тільки здоров’я та миру, а й щоб у кожній справі у них все ладилося, щоб односельці з вдячністю сприймали старання працівників комунальної служби.

   А яке свято без пісні? Тож коли відлунали аплодисменти на адресу нагороджених, почався невеликий концерт. Свої творчі дарунки присутнім піднесли ведуча заходу Ірина Дяченко, художній керівник СБК Владислав Діденко, дитячий вокальний ансамбль «Дружба», соліст Микола Середа і вокальний гурт «Калина», вокальні дуети у складі Тетяни Суботіної та Ірини Зінченко, Тетяни Павленко та Ірини Кишки, Тетяни Кириченко та Алевтини Шатило. А хореографічний колектив подарував ніжний танець «Вальсова симфонія».

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь