A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні відбулася сорок п’ята сесія сільської ради

Дата: 04.04.2024 19:00
Кількість переглядів: 55

Фото без описуНа початку її роботи голова громади Віктор Дубович привітав іменинників, які святкували дні народження у міжсесійний період, а також запросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблого захисника України з с. Шедієве Євгенія Ляха.

   Традиційно першими в порядку денному розглянули бюджетні питання, з яких інформувала начальниця фінансового відділу Любов Номеровська. Зокрема, депутати внесли зміни до бюджету громади на поточний рік, затвердили звіт про використання коштів резервного фонду, а також затвердили розпорядження сільського голови, видані в міжсесійний період.

   З питань затвердження Програми інформатизації нашої громади на 2024-2026 роки та про надання ТОВ «Лайфселл» на будівництво у Нехворощі вежі мобільного зв’язку інформувала начальниця відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та інвестицій ВК Інна Чернуха.

   Про передачу матеріальних цінностей з балансу Нехворощанського сільського комунгоспу на баланс виконавчого комітету, і так само з балансу виконкому на баланс Центру надання соціальних послуг інформувала начальниця відділу бухгалтерського обліку Ірина Кольба.

   Затвердили депутати і Програму підтримки молодіжної політики на території ТГ на 2024-2028 роки «Активна молодь – сильна громада» (інформувала начальниця відділу освіти Ірина Шерстюк).

   Також погодили виділення одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям чи їх рідним, і кільком жителям громади на лікування (інформував голова ТГ В.Дубович).

   Далі затвердили Положення про місцеву пожежну охорону в новій редакції, Положення про старосту, Програму охорони навколишнього природного середовища на території громади на 2024-2026 роки і, насамкінець, розглянули заяви з питань земельного законодавства (з цих питань інформувала заступниця голови громади Зоя Короленко).

   Віктор Дубович подякував присутнім за активну роботу, за участь у  пленарних засіданнях, де вирішуються важливі для життя громади питання, а відтак важливий і кожен голос депутата. А закриваючи сесію, побажав усім скорішого настання миру в Україні, теплої весни та успіхів у кожній справі.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь