Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Дата: 19.05.2024 15:22
Кількість переглядів: 61

Фото без описуМинулої суботи у Нехворощі пройшла матчева зустріч з міні-футболу на розіграш кубка імені Володимира Скляра. На полі зі штучним покриттям зустрілися магдалинівська команда «Ветеран» та місцева «Ветеран Приорілля». Змагання видались цікавими, варто було бачити лиш той момент, коли Віктор Дубович головою забив м’яча у ворота суперників, а в міні-футболі це дуже рідкісний випадок! Отож в результаті господарі поля перемогли з рахунком 3:2.

   У підсумку визначили і кращих гравців, яких нагородили грамотами. Їх одержали Віктор Дубович і Віталій Циганський з нехворощанського «Ветерана» та магдалинівці Олександр Клименко та Юрій Терський.

   Між іншим, Юрій ‒ воїн ЗСУ, боронить державу від російських агресорів. Нині він прийшов у короткочасну відпустку і залюбки погордився взяти участь у футбольних баталіях. Цього разу він захищав ворота своєї команди і в кількох випадках зумів їх врятувати від голів суперників. Отож кращим його визнали цілком заслужено! Більше того, на знак поваги до Збройних Сил і на знак вдячності Юрію за важку ратну працю задля миру в Україні, обидві команди футболістів подарували йому свої кубки – на згадку про цю спортивну зустріч у Нехворощі.

   Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ,

   інструктор з фізичної культури відділу освіти

   Нехворощанської громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь