Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СВЯТО В СЕЛІ МАЯЧКА

Дата: 01.06.2024 21:48
Кількість переглядів: 47

Фото без описуЯскравим і веселим запам’ятається сьогоднішній день учасникам святкових заходів під назвою «Щаслива родина ‒ щаслива дитина», що пройшли у с. Маячка. Почалися вони благодійним концертом, влаштованим колективами художньої самодіяльності Маячківського СБК, Шедіївського та Андріївського СК. Кожен виступ глядачі нагороджували бурхливими оплесками, а наприкінці ведучі оголосили, що зібрано 4609 гривень, які передадуть на потреби захисників ЗСУ.

   До присутніх з вітальним словом звернулася заступниця голови громади Ольга Станіславівна Хоменко, яка привітала усіх з початком літа і з Днем захисту дітей. Побажала родинного затишку, благополуччя і МИРНУ. Аматорам сцени подякувала за змістовний концерт і зичила творчих удач!

   Потім свято «викотилося» на подвір’я перед Будинком культури, де місцеву та приїжджу дітвору вже чекали знаменитий Пес Патрон та інші аніматори, пропонувалися різноманітні розваги, ігри, солодка вата тощо. Відтак було гамірно і весело!

   Дякуємо тим, хто подбав про організацію цього заходу для малечі, хто допоміг його влаштувати. А це керівник ТОВ «Говтва» Костянтин Назарько, депутати нашої громади Віктор Сакевич і Василь Білокінь, підприємці Олег Тищенко, Віктор Войничий та Сергій Сідаш, а також батьки дітей.

   Окремо дякую за підготовку змістовного концерту та організацію свята для дітей директорці Будинку культури Світлані Герасименко та художній керівниці Марії Чокирлан, працівниці бібліотеки Ірині Шелембі й Тетяні Валявській.

   Свято вдалося на славу!

   Іванна ПОЛУХІНА,

   заступниця голови ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь