Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

знову бал закружляв випускний...

Дата: 21.06.2024 23:28
Кількість переглядів: 88

Фото без описуЩе одне покоління випускників закружляло сьогодні у прощальному вальсі на подвір’ї Нехворощанського ліцею. Нині їх дев’ятнадцятеро ‒ таких різних, але назавжди об’єднаних однією спільною сторінкою у своїй долі, адже всі вони ‒ випускники цього навчального закладу 2024-го року.

Минатимуть літа й десятиліття, кожен йтиме своєю життєвою стежкою, але неодмінно згадуватиме шкільну пору, яка відтепер уже в минулому. Недарма під час вітальних виступів звучали й сумні нотки в голосах і керівниці ліцею Тетяни Леонідівни Грицай, і її заступниць Людмили Юріївни Жорняк та Надії Дмитрівни Шерстюк, і секретарки сільської ради Світлани Володимирівни Бугорської, а також класного керівника Богдана Олеговича Москаленка і першої вчительки Катерини Василівни Шевченко та, звісно ж, батьків. Бо це особлива мить, коли безтурботне дитинство зостається позаду, а попереду багато невідомого. Втім, юнаки й дівчата сповнені рішучості й наполегливості у досягненні омріяного. «Хай вам завжди і в усьому щастить!» ‒ не раз ці слова злітали увись над рідною школою, як і напутні слова здобути омріяні професії, не зронити любові до рідного села і жити в мирній, квітучій Україні.

   Ліцей пишається всіма випускниками, та особлива гордість ‒ двоє «золотих» медалістів: Валерія Журавель та Анна Кошляк, які з особливою старанністю опановували знання.

   Вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти і посвідчень тракториста-машиніста категорії А1, грамот від адміністрації ліцею, обійми і аплодисменти рідних, букети квітів і подарунки, а ще передача символічного ключа від дверей школи молодшому поколінню учнів ‒ це все було на випускному вечорі. Як і прощальна пісня та ніжний вальс, що завжди символізує розставання з однокласниками і вчителями, символізує початок дорослого життя.

 

   Голова ТГ Віктор Дубович щиро вітає школярів із завершенням 2023-2024 навчального року, а випускників усіх закладів загальної середньої освіти нашої громади ‒ із подоланням важливої життєвої стежини. «Бажаю кожному з вас міцного здоров’я та Божого захисту, бо це зараз найголовніше! Незламної віри, підтримки рідних, впевненості та рішучості в діях, успішного подолання будь-яких викликів долі, здійснення мрій, втілення задумів, підкорення нових вершин!

   Сьогодні перед вами розстеляється широка дорога, на якій зустрінуться нові можливості й перспективи! Перегортається нова сторінка життя – вибір професії, а це ‒ перший крок у дорослий світ. Від вашого вибору залежить не тільки майбутнє, а й щастя, добробут ваших родин, перспективи нашої громади і всієї України. Досягайте своїх цілей, залишайтеся наполегливими та відданими власним переконанням! Вам будувати післявоєнну Україну!

   В добру путь, дорогі випускники! З новим стартом!

   Мирного неба нам усім та найшвидшої Перемоги!».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь