Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

мед для ветеранів

Дата: 26.06.2024 17:03
Кількість переглядів: 45

Фото без описуМи вже неодноразово з приємністю розповідали про соціальні проєкти ТОВ АФ "Добробут" агропромхолдинг "Астарта-Київ", яка господарює на полях нашої громади і допомагає розвивати її. Одним з таких був проєкт «Курс на Незалежність», який організували «Астарта-Київ» спільно з Урядом Німеччини ‒  Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецьким банком розвитку DEG та Благодійним фондом «Повір у себе». В його другій хвилі взяв участь пасічник Юрій Махник, здобувши перемогу і таким чином одержавши кошти на придбання обладнання та вуликів для розширення  пасіки, а також на створення трьох додаткових робочих місць.

   За однією з умов цього проєкту, кожен переможець повинен безкоштовно передати у громаду вирощеної чи виробленої продукції на суму, що дорівнює 10 відсотків від суми гранту. Тож сьогодні Юрій Махник привіз 250 кг сертифікованого меду, який передав Центру надання соціальних послуг. Далі його розподілять між людьми похилого віку, яких робітниці названої установи доглядають вдома. Таких у нашій громаді 103 мешканці, й кожен з них одержить по 2,5 кг запашного, цілющого меду.

   До речі, раніше Ю.Махник уже передавав корисний мед для навчальних закладів, де його із задоволенням скуштували діти.

   Залишається подякувати організаторам цього проєкту, пасічнику Ю.Махнику і, звісно ж, бджілкам-трудівницям за подаровані солодощі. Хай смакують наші ветерани і набираються здоров’я!

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь