Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СЬОГОДНІ - ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2024 09:32
Кількість переглядів: 47

Фото без описуШановні жителі громади! Вітаю кожного з вас із цим загальнодержавним святом, яке,  на жаль, доводиться відзначати в умовах воєнного стану, тому настрій далеко не святковий. Але за будь-яких обставин ми повинні пам’ятати, що перша Конституція була написана в Україні – складена Пилипом Орликом ще в 1710 році. Ми повинні знати і пишатися своєю історією, звитягою попередніх поколінь, які мужньо ставали на захист рідної землі від чужинців.

Сьогодні нам теж випала доля відбиватися від путінських зазіхань на Україну, гинуть наші військові й мирні люди. Тому як ніколи кожному з нас важливо мати упевненість, що ми вистоїмо і переможемо у цій праведній битві – хто на фронті, хто в тилу, і для цього треба залишатися згуртованими та об’єднаними. Ми захищаємо свою землю, захищаємо себе і своє майбутнє, а значить правда за нами. Перемога теж буде на нашому боці!

   Від щирого серця зичу всім найперше – миру, щоб наступні державні свята ми відзначали під мирним небом, і щоб ніколи на наші голови не падали ворожі ракети, на нас не цілилась ворожа зброя. Бадьорості духу всім, непохитного здоров’я та спокою. А також віри в те, що всі засади громадянського демократичного суспільства, закладені в нашу Конституцію, колись стануть реальністю. Що Україна буде вільною, європейською державою. З такою вірою ми – непереможні! А поки що треба набратися терпіння і робити все від нас залежне, щоб наближати Перемогу, щоб наступні покоління українців пишалися заможним життям на рідній землі.

   Зі святом всіх нас!

   З повагою, голова громади

   Віктор ДУБОВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь