Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

бережіть природу від вогню!

Дата: 04.07.2024 15:46
Кількість переглядів: 19

Фото без описуНастала суха, дуже спекотна погода. Важливо за цих умов пам’ятати про дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах, недопущення спалювання стерні, сухої трави та інших пожнивних решток. Нерідко це призводить до виникнення неконтрольованих пожеж, які завдають майнової шкоди, а іноді призводять і до загибелі людей.

   Нагадуємо вам, що у випадку загоряння, яке вже не можете загасити самостійно, слід викликати пожежно-рятувальний підрозділ за номером 101, або набирайте мобільний номер телефону начальника нашої місцевої пожежної охорони (МПО) Василя Івановича Угляя: 066-125-62-05.

   І пам’ятайте, будь ласка, що випалювання сухої рослинності та сміття на відкритих територіях ЗАБОРОНЕНО! За порушення законодавства у сфері захисту природних ресурсів від пожеж передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. Проводьте превентивні бесіди з сусідами, які нехтують попередженнями представників ДСНС! Також не забувайте, що спалювання сухостою у військовий час прирівнюється до диверсії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь