Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні - День української родини

Дата: 08.07.2024 10:06
Кількість переглядів: 43

Фото без описуЦе відносно молоде свято, відзначається в нашій країні з 2012 року.

   Родина для кожного – це найдорожчі люди, які люблять і розуміють, навчають народній мудрості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідної мови, культури, бо сім’я є життєдайним джерелом українських цінностей і традицій.

   Щиро вітаємо усіх з цим чудовим святом! Нехай родинне дерево кожної сім’ї росте, розростається, стає сильнішим і більш квітучим, а його коріння хай буде міцним, щоб давати енергію та живити нею кожного! Хай ваші родини будуть міцними, дружними, хай у них панують любов і злагода!

   Але родина – це не тільки маленька соціальна група людей, об’єднаних сімейними стосунками, це слово має набагато ширший зміст. Бо кожна громада – це теж окрема родина у великій українській сім’ї, а Україна – велика родина мужнього, волелюбного народу, об’єднаного прагненням свободи й незалежності, який зараз виборює свою Перемогу. І неодмінно здобуде її, щоб усі наступні покоління жили у вільній країні, яка є частиною великої європейської сім’ї.

   З Днем родини усіх!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь