Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

святкували день бухгалтера

Дата: 16.07.2024 16:30
Кількість переглядів: 63

Фото без описуУ день свого професійного свята бухгалтери комунальних установ нашої громади зібралися у глядацькій залі Нехворощанського Будинку культури на маленькі урочистості, підготовлені для них учасниками художньої самодіяльності. Ведуча заходу Ірина Дяченко зробила невеликий екскурс в історію, розповівши про появу професії бухгалтера, говорила про її значення в сучасному житті.

   Привітати спеціалістів цієї важливої сфери прийшли заступниці голови ТГ Ольга Хоменко і Зоя Короленко, від імені голови громади вони вручили бухгалтерським колективам сільської ради, відділу освіти, сільського комунгоспу, місцевої пожежної охорони, Центру надання соціальних послуг та Центру ПМСД подарункові набори. При цьому Зоя Петрівна у вітальному слові нагадала, що цьогоріч Україна двадцятий раз відзначає день бухгалтера, тому це ще і ювілейна дата! І вчетверте у нашій громаді бухгалтерів пошановують концертною програмою, відтак це вже добра традиція! «Нехай у вас завжди буде гарний настрій та міцне здоров’я, щоб фінансів у вас було достатньо! А ще зичу творчості в роботі, миру і прохолоднішої погоди!».

   А яке свято без пісні, танцю, гумору? Героїв урочистостей зі сцени вітали місцеві співаки та музиканти: дарували свої номери жіночий гурт «Калина» і танцювальний колектив «Дивоцвіт», дитячий вокальний гурт «Дружба», пісенні дуети у складі Ірини Кишки і Тетяни Павленко, Миколи Середи і Валентини Погорілої, Ігоря та Назара Нагорних, кілька гуморесок прочитала Ірина Дяченко, музичний твір виконала на піаніно вихованка музичного класу Новосанжарської дитячої школи мистецтв Кароліна Шийко (викладачка Надія Нікуліна). І кожен виступ нагороджувався аплодисментами.

   Наприкінці святкувань своїх колег Тамару Ранюк і Віту Семенець привітала директорка Нехворощанського ЦПМСД Марина Романенко, вручила їм пам’ятні подарунки. Так само щирі слова поздоровлень адресувала колегам начальниця відділу бухгалтерського обліку, звітності та контролю сільської ради Ірина Кольба, подякувала учасникам художньої самодіяльності за чудовий концерт.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь