Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

тренінг з гендерної рівності

Дата: 25.07.2024 20:49
Кількість переглядів: 45

Фото без описуСьогодні обласна громадська організація «Сила любові» провела у Нехворощі тренінг «Гендер і стать. Дискримінація та стереотипи». У конференц-залі зібралися представниці сільської ради, Центру надання соціальних послуг, закладів культури, бібліотек нашої громади. Тренерка Ганна Люлька ознайомила присутніх з поняттями гендеру і статі, говорила про гендерні стереотипи, адже мета заходу ‒ розвиток навичок протидії гендерної дискримінації та підвищення обізнаності про гендерну рівність.

   Під час перерви ми взяли короткий коментар у директорки громадської організації Любов Шерстюк. Вона, зокрема, розповіла, що напрямки діяльності ГО «Сила любові» досить широкі: посилення ролі жінки у громаді, участь жінок у прийнятті рішень, покращання знань у напрямку гендерної рівності та протидії насильству. «Також ми спрямовуємо нашу діяльність на вирішення питань щодо захисту прав жінок, дівчат і молоді, у тім числі з вимушено переміщених сімей. Особливу увагу приділяємо роботі з сільськими жінками», ‒ додала Любов Миколаївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь