Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

І ПІСНЯ, І СМАЧНИЙ ТОРТ

Дата: 26.07.2024 22:15
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

На чудовий концерт зібрали сьогодні учасники художньої самодіяльності Нехворощанського СБК медиків громади. Прибули колективи закладів охорони здоров’я і ветерани галузі, а вітати їх прийшли голова ТГ Віктор Дубович і його заступниця Зоя Короленко.

   «Мені дуже приємно мати нагоду привітати вас із професійним святом, – звернувся Віктор Олександрович до присутніх у глядацькій залі. – Ця галузь вузенькою стежиною пройшла і крізь моє серце, і я гордий від тих досягнень, які зараз має медицина в нашій громаді. Сьогодні навіть мене вітали колеги з сусідніх громад, бо вони були тут і бачили, що нам вдалося зробити разом, дружною командою, яка працює на поліпшення медичних послуг. Спасибі кожному з вас за відповідальну і нелегку працю! Хай і ваше здоров’я буде міцним, пацієнти ‒ вдячними, родинне благополуччя – надійним!».

   «Я нещодавно прийшла у цей колектив ‒ уже усталений, згуртований і дуже досвідчений, ‒ говорила з трибуни директорка Нехворощанського ЦПМСД Марина Романенко. ‒ Кожен з вас пройшов свій шлях у медицині, але всі ви пов’язані однією метою: допомагати, рятувати життя. Тому зараз хочеться сказати якнайкращі слова на вашу адресу, висловити найщиріші побажання. Ви заслуговуєте подяки і вдячності. Добра вам, оптимізму, дочекатися миру і ще багато-багато років нести до людей свою благородну місію!».

   Марина Олександрівна вручила Подяки від комунального підприємства «ЦПМСД» колективу бригади екстреної медичної допомоги в особі лікаря Олексія Кулія. Натомість Олексій Петрович підійшов до мікрофона і теж поздоровив колег з наступаючим святом.

   Далі Марина Романенко зазначила: «Те, що ми зараз маємо і чим гордимося, є результатом невтомної щоденної праці й наполегливості керівників громади, які в плані відродження медичної галузі Нехворощанщини досягли неймовірних результатів, і зараз постійно нам допомагають, підказують, беруть на свої плечі складні проблеми. Тож ці Подяки, які я хочу вручити Віктору Олександровичу Дубовичу та його заступницям Зої Петрівні Короленко та Ользі Станіславівні Хоменко, є заслуженими без найменшого сумніву!».

   Багато аплодисментів подарували «винуватці свята» й аматорам сцени, які підготували художні номери, аби шановні наші медики відчули святкову атмосферу.

   Наприкінці урочистостей Марина Романенко попросила помічників вивезти на сцену солодкий подарунок колегам ‒ святковий торт! А перед тим, як покраяти його і посмакувати, запросила зробити колективне фото.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь