Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

впорядкували джерело

Дата: 06.08.2024 15:55
Кількість переглядів: 66

Фото без описуСилами небайдужих жителів Шедієвого розчищено ще одне джерело, що біля кутка Новоселівка (у нашому селі є ще одне джерело ‒ на кутку Хамаківка, його ми теж нещодавно впорядкували).

Ініціював цю добру справу Віктор Володимирович Борсук, який зібрав місцевих чоловіків та власним трактором розчистив дорогу, привіз кільце! Допомагали працівники пожежної охорони Василь Угляй, Костянтин Чунєєв, Михайло Корнієнко та шедіївці Василь Буга, Степан Білич, Михайло Угляй. Вони випиляли гілки, відкачували воду, щоб почистити джерело, встановили кільце, привезли та виклали плити.

   Дякую Віктору Володимировичу, який неодноразово допомагає своїм транспортом у питаннях благоустрою села, а також небайдужим людям, які прийшли і разом зробили добру справу. Завдяки вам наші джерела впорядковані, дарують людям цілющу воду. Всі ви молодці!!!

   Іванна ІВАШКЕВИЧУС,

   заступниця голови громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь