Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

спільне засідання депутатських комісій

Дата: 06.08.2024 16:03
Кількість переглядів: 67

Фото без описуСьогодні в кабінеті голови громади Віктора Дубовича відбулося спільне засідання двох постійних депутатських комісій – бюджетної та з питань освіти. З частини основних питань інформувала спеціалістка з бухгалтерського обліку фінансового відділу Віта Петриченко.

Зокрема, присутні заслухали внесення змін до бюджету громади, виконання бюджету в першому півріччі та використання коштів резервного фонду за 2 квартал. Погодили затвердження розпоряджень сільського голови, видані у міжсесійний період та передачу коштів іншої субвенції спеціального фонду з бюджету громади Полтавському обласному бюджету на умовах співфінансування придбання шкільного автобуса для Нехворощанського ліцею.

   Також присутні заслухали інформацію секретарки ради Світлани Бугорської і схвалили проєкти рішень щодо виділення одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям чи їх рідним, та кільком жителям громади на лікування.

   Найближчого четверга депутати зберуться на чергову сесію, аби розглянути і прийняти рішення з багатьох питань, у тім числі й бюджетних.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь