Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

подарунки для малозабезпечених сімей з дітьми

Дата: 08.08.2024 20:09
Кількість переглядів: 61

Фото без описуСьогодні до Нехворощанської амбулаторії завітали гості: голова Новосанжарської громадської організації «Сильні жінки за Україну» Вікторія Делія привезла суміші дитячого харчування, вітаміни, памперси та інші набори для немовлят, які у присутності керівників нашої громади передала в кабінет педіатрині Наталії Козки. Призначені вони для малозабезпечених сімей з дітьми.

   «Ці подарунки ми підготували спільно з Благодійним фондом «Разом для країни», який очолює Марина Бородаєвська, а також депутатом обласної ради Олегом Сазоновим та керівником громадської організації «МОЛОДЬ ПОЛТАВЩИНИ 2018» Андрієм Коваленком», ‒ пояснила Вікторія Володимирівна.  Разом з головою громади Віктором Дубовичем та його заступницями Ольгою Хоменко і Зоєю Короленко, а також директоркою ЦПМСД Мариною Романенко вона відразу ж вручила набори двом сім’ям з цієї категорії.

   «Така допомога справді важлива і необхідна, ‒ додала Вікторія Делія. ‒ Ми це робимо з однією метою – підтримати тих, хто цього зараз якнайбільше потребує. У непростий для нашої країни час маємо підтримувати один одного, гуртуватися та стояти плечем один за одного».

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь