Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

привітали молодих батьків

Дата: 09.08.2024 12:30
Кількість переглядів: 76

Фото без описуУкраїнці колись казали: коли народжується дитина ‒ на небі спалахує зірка. А відповідно до звичаєвого права, сім’я набувала чинності тільки тоді, коли в ній з’являлися діти. Родина без дітей вважалася неповноцінною, а бездітність ‒ нещастям.

   Маячківська сім’я Тімофєєвих у цьому розумінні сповна щаслива! Цьогоріч серпневий лелека приніс у їхню оселю шосту дитину! Народився хлопчик, назвали Артемом. У нього є троє старших братиків і дві сестрички ‒ буде кому забавляти, доки тато й мама поратимуться по господарству.

   Молодих батьків Андріса і Юлю з поповненням у їхній сім’ї привітали голова громади Віктор Дубович, його заступниця Іванна Івашкевичус та лікарка-педіатриня Нехворощанської амбулаторії Наталія Козка. Приїхали не з порожніми руками, а з подарунками від Новосанжарської громадської організації «Сильні жінки за Україну», Благодійного фонду «Разом для країни» та громадської організації «Молодь Полтавщини 2018».

   Після коротких привітань Наталія Володимирівна пішла з мамою до хати оглянути малюка, а старші тим часом обступили гостей: «Пригощайтесь!» ‒ подають голові громади кавуна й диню. «Це ми в себе виростили…».

   Щиро і зворушливо. Відразу помітно, що діти виховані й дружні, як і має бути у великій родині.

   Хай зростають радісними, здоровими, і не менш головне ‒ під мирним небом!

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь