Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

100 років видатному податківцю Полтавщини – Борису Ковтуну!

Дата: 13.08.2024 16:07
Кількість переглядів: 11

Фото без описуЗа ініціативи очільниці податкової служби області Алли Рябкової у Головному управлінні ДПС у Полтавській області відбувся надзвичайно теплий захід з нагоди 100-річчя Бориса Ковтуна!

Борис Ковтун – найстарший податківець Полтавщини. Людина, внесок якої має неоціненне значення: ветеран Другої світової війни, фінансист, один із перших податкових інспекторів у Полтавській області, викладач, поет та прозаїк, нагороджений найвищими державними нагородами. 

Особисто привітати з ювілеєм видатного податківця Полтавщини завітали заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Володимир Василенко, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, ветеранських та громадських організацій.

«100 років – це тернистий шлях, але це й роки здобутків, щасливих моментів та відданості державі. Ми висловлюємо слова вдячності та шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, незламність перед воєнним лихоліттям, яке випало на Вашу долю. Від усього серця зичимо міцного здоров’я, оптимізму, миру, невичерпної енергії і благополуччя на довгій життєвій ниві», побажала Алла Рябкова.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь