Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

вітаємо!

Дата: 27.09.2024 08:29
Кількість переглядів: 42

Фото без описуСьогоднішній вересневий день дарує прекрасний особистий ювілей українському політику, народному депутату України Костянтину Івановичу КАСАЮ.

   Шановний Костянтине Івановичу!

   Наша Нехворощанська громада вдячна Вам за небайдужість до проблем сільських мешканців, за допомогу та розуміння. Ви є прикладом того, як треба піклуватися про жителів свого округу, вникати в їхні проблеми і реально допомагати їх вирішенню.

   Тож вітаючи Вас з особистим святом, зичимо здійснення всіх планів та задумів! Хай підґрунтям щасливого життя і плідної роботи буде міцне здоров’я, а віра, надія та любов завжди будуть вірними супутниками на Вашому шляху! Тепло, добробут і затишок родинної оселі хай надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає довголіття, наповнене земними радощами і корисними справами в ім’я Батьківщини! Постійно з Вами хай будуть мир і злагода, спокій в душі, доброта у серці, мудрість і виваженість в усіх щоденних справах! Прихильна доля хай дарує радість буднів і свят, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів, колег, партнерів. Нехай у Вашому серці не згасає вогник любові до рідної землі, а та любов, яку віддаєте людям, повернеться сторицею! Ми впевнені, що людська шана буде подякою Вам за плідну працю, людяність, уміння творити добро. Нехай роки і надалі збагачують мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!

   З повагою, Нехворощанська

   територіальна громада

   на чолі з головою

   Віктором ДУБОВИЧЕМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь